Vardagstro och söndagstvivel

Andetag,Att välja det goda,Främlingsvänlighet,I nöd och lust

Främlingsvänlighet #5

15 apr , 2015, 23.01 Sofie

 

mother teresa-instaVi tackar Främlingsvänligheten som tema och avslutar med glimten i ögat och ändå seriöst. Även om hon är komiker har hon, bästa Sarah Silverman, stort allvar med i orden då hon säger: ”Moder Teresa gick inte runt och klagade över sina lår. Hon hade viktigare saker att göra!” (Om nån annan får till en slagkraftigare översättning på sista strofen får ni gärna bidra!) Vi blir inte snyggare eller får bättre kroppsform om vi slutar bry oss om varandra. Nej, vårt hjärta blir större om vi älskar vår nästa och det är otroligt mycket attraktivare!

Puss och kram!S

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *