Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Sommaren är här!

14 mar , 2015, 21.31 Markus

 

Goda nyheter! Sommaren är här. Om du inte tror, titta på bilden från idag. Ignorera isflaken man ser runt båten, de smälter nog snart. Vantar, mössa, halsduk och vinterjacka behövs tidvis kring midsommar också, så det var som en helt normal sommardag alltså.Skäri

Viktigast är att man får känsla av att sommaren kommer. Inte för att jag har något emot vintern, men visst är det skönt när sommaren kommer.

Sommaren hämtar med sig hopp om bättre, även om det inte är dåligt nu heller. Gräset är väl alltid grönare på andra sidan, eller i detta fall gräset är grönare då än nu.

Av någon anledning gillar jag skärgården tidigt på våren eller sent på hösten. Kanske är det för att det är så tyst och stilla, men mera kanske för att man på något sätt är på lånad tid. På sommaren skall man njuta och göra sommarsysslor, men när man är i skärgården på våren eller hösten finns det inget protokoll man skall gå enligt. Man kan bara vara. Skönt.

Nästa vecka skall det tydligen bli vinter igen, vilket är helt OK för har inte hunnit skida så mycket denna vinter. Nästa vecka skulle jag faktiskt ha en passlig lucka i kalendern för skidning, så det blir riktigt bra.

Sen får det bli varmare igen, så att man inte behöver ha långkalsonger till sjöss. Ser fram emot det.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *