Vardagstro och söndagstvivel

aktuellt,Andetag,Att välja det goda,I nöd och lust

ångesten och tryggheten

11 feb , 2015, 16.15 Sofie

 

life can be

 

kristi frid

 

Dessa två, ångesten och tryggheten. Motsatserna som samtidigt tillsammans kan bli nåt fungerande. Det ena svart och det andra som får mörkret att fly. Det är inte alltid självklart för mig, det känns inte alltid som att mörkret flyr. Men ändå, oberoende mig, finns friden där. Det är när jag får dem att samarbeta som jag känner att jag får saker gjorda. När oron för ett problem möter tryggheten kan jag hitta en lösning. När oron för att inte klara av möter tryggheten att jag kan får jag drivkraft att genomföra. Jag drivs av ångest och trygghet. Konstigt.

Hur är det med dig?

Sofie

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *