Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

Suck

29 sep , 2014, 05.57 Rofa Blauberg

 

Det här är inte så mycket ett andetag som det är en suck föranledd av en riktig måndagstidtabell.

Dagen inleds med frukost ca 6.00, sedan senast 7.30 färd till deltidsjobbet för att lämna in viktiga papper. Därifrån vidare till heltidjobbet. Lektion 1 går av stapeln 8.30, sedan följer några till, ett möte, förflyttning till det där andra jobbet, ett till möte och undervisning till ungeär 20.00.

När detta inlägg skrivs har klockan hunnit bli 1.oo. Bakom mig har jag ett fint veckoslut under vilket jag har jobbat, men framför allt tagit det lugnt. Min måndag kommer att vara hektisk och just nu är jag tacksam för tre saker: Att det inte är så ofta som mina dagar är så intensiva som den här, att jag får jobba med något jag gillar mig och hela tiden är nyfiken på och  att jag när dagen är slut får komma hem och gå och lägga mig bredvid någon jag tycker om.

Det må vara att det är ganska mycket just nu, men det är absolut inte illa.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *