Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

Ett sista andetag

19 okt , 2013, 13.50 NinaÖ

 

Har jag varit för negativ? Bara sett svårigheter och problem? Eller kanske för personlig? Ville du verkligen veta allt detta? Tack i varje fall för att du läste!

Det här är mitt sista inlägg på den här bloggen. Ett halvt år har gått snabbt och nästa vecka går stafettpinnen över till ett nytt gäng skribenter – som jag verkligen ser fram emot att läsa. De är toppentyper så stanna kvar på kanalen!

Själv fortsätter jag mitt skrivande i vår när jag återgår till Kyrkpressen och min man stannar hemma med barnen. Vem vet, kanske han startar en blogg om livet som hemmapappa.

Läs också

3 kommentarer

 1. Nea skriver:

  Nina, jag tycker dina inlägg har varit personliga och tankeväckande!
  Brukar kolla bloggen då och då, mest för att läsa det du skrivit. Bara så du vet :).

 2. anna skriver:

  Hej Nina!
  Har uppskattat att du gläntat på din egen dörr då det gäller bl.a. föräldraskap och adoptivbarn. För visst är det såå viktigt att höra om sådana erfarenheter – vi som läser förstår livet lite bättre, vi blir en bit rikare av dina berättelser. Tack Nina!

 3. NinaÖ skriver:

  Tack! Varje kommentar värmer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *