Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Halleluja! – Mega Man kommer till SSB

11 jun , 2013, 21.49 Daniel Jakobsson

 

Jag älskar nya grejer. 

Allt nytt väcker förhoppningen om att det kanske är det här som är grejen, det som förändrar livet, gör det lite bättre. Det kan vara allt ifrån en ny glassmak eller en snygg nydesign av mjölkpaketen till den senaste mobiltelefonen eller ett nytt fantastiskt tvspel.

För mig har det därför varit julafton det senaste dygnet när mina favoritelektronikjättar berättat om vad som är på gång under det kommande året. Har ni kanske hört om kritikstormen mot Xbox One, chock(billiga) priset på Playstation 4 eller att Mega Man äntligen dyker upp i Super Smash Bros? Eller att Apples nya design för iPhone är platt och utan skeumorfism?

Inte?

För mig är det vad världen har roterat kring under det senaste dygnet. Girigt har jag sugit i mig massor av information om massor av nya saker och nu är jag fylld av längtan och habegär och visst känns det nånstans som att livet kommer att bli lite bättre när dom här sakerna verkligen finns i min hand.

Kanske väntar du nu på vändningen, reflektionen över att det faktiskt inte är nyheter, spel och teknik som gör livet värt att leva… Men ledsen, inte den här gången. Jag älskar att upptäcka, jag älskar att få nya upplevelser, älskar att bli överraskad och chockerad och därför skäms jag inte för min längtan efter nya grejer.

Det är kanske inte hållbart att leva som vi gör. Kanske borde vi oftare ta våra skor till skomakaren. Men skuld och skam har aldrig fört nått gott med sig och faktum är att både teknik och tvspel har fört massor av gott med sig i mitt liv. Så varför förneka det? Nej – njut av det som ger dig glädje i livet, livet blir faktiskt lite bättre på det sättet!. Det är mitt tips för dagen!
 

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *