Vardagstro och söndagstvivel

Bibeln

Skönhet, mildhet, stillhet

15 maj , 2013, 09.46 Mathias Rosenlund

 

”[…] hjärtats dolda människa med den oförgängliga skönheten hos en mild och stilla ande.” (Petrus första brev kapitel 3 vers 4.)

Yeah, right. Skönhet, mildhet, stillhet. Det är ju sånt man har så svårt att själv nå fram till eller liksom renodla i sitt eget liv, eller pryda oss med, som Petrus skriver. Men jag vill ju. Jag vill ju faktiskt.

Läs också

En kommentar

  1. keijo skriver:

    Stor tack till Herren, att han gav oss underbar liv med den Heliga Ande och gav oss personlighet in oss som ger glädje för oss och att vi kan bygga upp varandra för livet til starkare och att Herren har get oss bibel som källan att upptäcka live med honom också och vishet att vinna livets problemer och synden som förstör så mycket av gått,tack med välsignelse,keijo södertälje

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *