Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

I want to be a Belieber

8 maj , 2013, 07.47 Daniel Jakobsson

 

I dag är jag full av intryck och tankar från en resa till Hamburg med 11 fina tonåringar.

Jag har jobbat med ungdomar sedan jag var 22 och jag vet aldrig om jag kommer att ledsna. Det finns nått vackert i ungdomarnas sätt att se och uppleva saker så totalt. När man inte kan hejda känslorna och inte har nån anledning att göra det heller.

Det var många som för ett par veckor sedan gjorde sig lustiga över alla tonårsflickor som hängde utanför Justin Biebers hotell för att få en glimt av sin idol. Visst kan det verka konstigt skrämmande och verklighetsfrämmande, men jag är mest avundsjuk.

Tänk att få känna något så starkt, att känna stunder av total eufori på grund av en kille som sjunger. Jag skulle vilja känna lika starkt för något – och jag beundrar de tonåringar som vågade trotsa normerna och följa sina känslor till Justins hotell eller konsert, jag tror inte att de kommer ångra det när de är 35.

För mig var nog de 5 dagarna i Hamburg minst lika viktiga som för ungdomarna
De fick nya upplevelser och jag blev smittad av deras livslust.

 

 

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *