Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Vi sade JA till varandra

29 jul , 2021, 17.22 Susanna

 

Trots tystnaden här kan jag meddela att jag är en lyckligt gift kvinna nu! Det har tagit en stund att återhämta sig från bröllopsyran, jag kan inte ens tänka dagen utan att börja le.

Allt gick så fantastiskt bra! På fredagen samlades vi med brudtärnorna och bestmännen för att fixa lokalen fin. Allt gick konstigt snabbt och bra, även om vigselbågen skapade oväntade problem för oss. Eftersom det är ett hotell i samband med lokalen så stannade vi där övernatten. Drack några öl för att varva ner och beställde pizza till vår suit. Det var skönt att varva ner och gå igenom dagen tillsammans. Blev också överraskad med ett bildspel från min möhippa som vi kollade på innan vi gick och sova.

Under själva bröllopsdagen flöt jag bara omkring på rosa moln. Vi åt frukost i suiten innan jag föste ut min blivande man och brudtärnorna kom dit för smink och fix. Det drog konstigt ut på tiden, men mitt hår blev lockat, ansikte sminkat och klänningen satt mer perfekt än jag kunde ha hoppats på!

Bild: Amanda Marina Photography

Som fotograf hade vi bokat Amanda Marina och hon tog underbara bilder på vårt fixande innan våra first look bilder. Allt vi redan sett av bilderna ser just så drömmigt ut som det kändes. Vi tog bilder på mej och min man och på vårt bröllopsgäng redan innan själva vigseln för att starta igång dagen. Under dagens lopp hann vi också med en massa olika gruppbilder och var tacksam för att vi letat fram bra skogsdungar i förväg för mej och min man att fotoas i!

Vigseln och middagen gick så bra, men konstigt snabbt. Maten var fantastiskt god, särskilt som jag har en stark kärlek för förrätter! Eftersom vi inte kunde smaka på maten i förväg så var jag lite nervös, men så gott som allt var över mina förväntningar. Mina första tårar kom först vid efterrätten då min pappa höll sitt tal. Var överraskad över hur det hela tiden kändes som att jag hade nära till tårarna, men alla känslor kändes så överväldigande att jag aldrig riktigt kunde gråta. Själva spänningen släppte när jag fick äta och vi hade vårt första program i form av den klassiska skoleken. Då märkte jag hur jag kunde börja slappna av igen.

Det var så otroligt fantastiskt roligt att se alla sina vänner och släktingar igen! Lite överväldigande var det, och jag önskar att jag hade haft mer tid för alla, men så är det väl på bröllop. Extra roligt måste jag säga att det var att ha ett riktigt dansgolv igen. Vi hade bokat bandet The Chameleons och jag hade nästan glömt hur otroligt roligt det är att dansa och sjunga med till livemusik!

Bild: Amanda Marina Photography

Jag måste nog rikta ett extra stort tack till vårt bröllopsgäng! Jag litade hela tiden fullt ut på att de hade koll på allt. Från morgonen enda tills vi avslutade festen kl. 1. Jag var aldrig orolig för något och tittade inte på klockan en enda gång. De kollade hela tiden om allt var bra och förde det hela vidare. Älskade vänner, vad mycket jag uppskattar er!

Sakta men säkert börjar allt återställa sig, och vi njuter nu bara av att vara nygifta. Det känns konstigt att inte hela tiden behöva tänka på bröllopsarrangemang och fundera på något. Ett liv utan bröllop känns underligt men också ganska skönt måste jag säga.

(P.S. Kan också meddela att vi coronatestade oss en vecka efter bröllopet och fick negativt resultat. Så tackar min lyckliga stjärna för att inga virus verkar ha tagit sig in på vårt bröllop!)

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *