Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Hjärtligt välkommen

12 feb , 2021, 13.59 Susanna

 

Denna vecka har vårt bröllopsfokus varit inbjudningarna! Tanken på att faktiskt få bjuda in personer till vårt bröllop gör allt så mycket verkligare. Tänk att det bara är lite under fem månader kvar, tänk att våra vänner och släktingar får pricka in datumet i sina kalendrar!

Kring inbjudningarna och coronasituationen gjorde vi beslutet att skicka ut Save the date-kort redan i juli 2020. Vi hade inte egentligen tänkt göra det alls, men beslutet blev ändå att våra allra närmaste vänner och släktingar sku få en chans att veta om datumet i god tid. En av mina bästa vänner har dessutom ett eget företag där hon gör pappersprodukter till bröllop. Så att få fina inbjudningar och Save the date-kort var inte ett problem för oss. För att lite dra ner på kostnaderna så gjorde vi våra Save the date-kort digitala och skickade dem via Whatsapp. Det fungerade fantastiskt bra och var uppskattat av alla.

Eftersom vi redan förvarnat om bröllopet så drog vi nu mer ut på tiden för när våra officiella inbjudningar skickas. Tanken var från början att skicka ut dem i januari, men eftersom hela pandemisituationen känns stressig och jobbig så valde vi att skicka dem i slutet av mars/början av april istället. Då ger vi oss själva lite mer tid att se till att bröllopet verkligen blir av.

Lite spännande känns det ju att göra sina planer mer konkreta. I samband med vår festlokal finns ett hotell, så under veckan har jag också kollat upp rabatterade hotellpriser och festmenyer. Vi har tänkt igenom bröllopshashtagen, klädkod, tider och hur vi vill göra anmälningar. Mycket att tänka på då det ska ut till gästerna i ett sammanfattat infopaket.

Roligt är det ändå. Väldigt roligt faktiskt! Jag är så ivrig över att få se hur våra inbjudningar kommer att se ut!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *