Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

Hej andetag!

13 jan , 2021, 17.14 christa

 

Mitt första inlägg! Jag borde nog presentera mig lite. Hur börjar man? På baksidan av min självbiografi (2020) står det så här:


”Christa Mickelsson, journalist och tvåbarnsmamma, är 33 år när hon plötsligt och helt utan förvarning drabbas av en massiv hjärnblödning. Då hon vaknar upp på sjukhuset är hon förlamad på högra sidan och alla orden är borta.

Vad händer inom oss när tillvaron brutalt vänds upp och ner? Vad blir viktigt i ett liv som lika gärna kunde ha tagit slut? ”


Här kommer jag att dela med mig av mina tankar om min rehabilitering – och livet! Jag har blivit lite av en ambassadör för strokedrabbade. Min kanal har varit Instagram – där har jag fått massvis med strokedrabbade vänner och vanliga vänner. Vi ska se hur det går här!

Jag har fått tillåtelse att dela mina Instagrambilder och –inlägg här från mitt Instagramkonto @christa_mi. Så var det sagt!

https://www.instagram.com/christa_mi/

Jag läste det här citatet på Instagram och fast jag inte tycker om prutthurtiga citat tycker jag om det!


«You either get bitter or you get better. It’s that simple. You either take what has been dealt to you and allow it to make you a better person, or you allow it to tear you down.» Josh Shipp

Följ mig på min rehabiliterings- och livsresa!


https://www.instagram.com/p/CJ6bpvxlSQF/?utm_source=ig_web_copy_link

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *