Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Say Maybe to the Dress

16 okt , 2020, 11.07 Susanna

 

Jag var så nervös när jag skulle in till butiken. Det regnade och blåste och jag kollade desperat efter en wc ännu fem minuter innan vi skulle in i butiken. Sen släppte allt och jag hade en underbar timme.

Vad lärde jag mig?
– Då någon som jobbat länge i branschen kommer med förslag ska man lyssna!
– Det handlar om att hitta en stomme, resten kan man riva upp och sy ihop tillbaka.
– Jag hatar rosetter och paljetter, men glitter och spets är underbart.
– Uttryck åsikter i butiken! Kom med de bra sakerna i klänningen men berätta också vad du ogillar. Då blir förslagen bättre och ni hittar en gemensam väg framåt.

Alla hemligheter kan inte avslöjas, men det här var en av favoriterna

Till näst ska jag väl… prova fler klänningar.

Vi bestämde att jag ska besöka samma butik i en annan stad. Där har de ett större utbud att prova och en av mina brudtärnor råkar passligt bo i den staden. För jag blev kär i deras klänningar och ser mycket potential. Nu behöver jag bara utesluta fler modeller och hitta vad jag vill!

Det blev inte ett ja, men det blev ett osäkert kanske. Och ett osäkert kanske är bättre än ett rakt nej i mitt fall. Jag hittar framåt och fortsätter spara bilder på Pinterest. Tror det blir bäst så.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *