Vardagstro och söndagstvivel
Porträtt på Simon Djupsjöbacka

aktuellt

Skola och samhälle, musik och annan kultur

1 sep , 2020, 17.23 simon

 

Andetag-bloggen står inför ett litet ansiktslyft nu i och med denna höst. Bloggargardet utökas och vi bloggare som skrivit redan tidigare får ta en ny start och vi börjar här med att presentera oss kort.

Jag heter Simon Djupsjöbacka och jag arbetar till vardags som lärare och körledare. Från och med i höst har jag studerande på gymnasienivå så jag rör mig i lite nya miljöer i skolvärlden eftersom jag tidigare jobbat i grundskolan. Jag undervisar i historia och samhällslära och kommer därför gärna att blogga om samhällsfrågor i allmänhet och skolvärlden i synnerhet.

Redan när jag själv gick i skolan var musiken och kulturens olika verksamhetsformer viktiga för mig. Framför allt har sång och körmusik, musikal och teater legat mig nära hjärtat. Idag sjunger jag i flera olika sammanhang och leder också två körer. Det innebär att inlägg om kultur och körmusik också kommer att smyga sig in i Andetag-bloggen.

Jag hoppas att även Du, kära läsare, vill vara med och läsa och kommentera blogginläggen och aktivt följa med oss på Andetag.

Ha en riktigt trevlig höst allihopa.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *