Vardagstro och söndagstvivel
Porträtt på Susanna Nygård

Bröllop

Bröllopsbubblan

1 sep , 2020, 16.08 Susanna

 

När det mesta som snurrar i min hjärna ändå är bröllopsrelaterat så var inbjudan att få bli en del av Andetag varmt välkommen.

Jag heter Susanna Nygård och är en av de nya ansiktena i den här bloggen. Till min utbildning är jag modersmålslärare men arbetar i år som studiehandledare vid ett gymnasium. Jag bor i Helsingfors men har mitt hjärta i Esbo där också bröllopet kommer att äga rum.

I mina inlägg får ni främst följa med min resa genom bröllopsplaneringen. Jag kommer säker att skriva om annat som berör min vardag också, men främst blir det bröllop och mer bröllop.

Hoppas ni vill följa med min resa och modigt vågar kommentera och fråga! Bland det roligaste med att planera bröllop är att få ta del av andras idéer och erfarenheter, så ni får mer än gärna dela med er. Kärlek är alltid underbart i alla dess former!

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *