Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Saker man säger

10 maj , 2020, 10.13 Markus

 

Innan man blir förälder kunde man aldrig tänka sig att säga följade ord, viskandes: ”om du inte nu pysslar kortet färdigt, ser du inte din telefon innan det finns snö på marken”.

Vilket, för övrigt, är ett ganska grovt hot för barnets digitala utveckling, då vi bor på sydkusten och det är osannolikt att vi kommer att få snö på en ganska lång tid.

Gott och väl, kortet blev färdigt. Och det gjordes av ett barn. Låt det nu förbli osagt vems barn som sist och slutligen gjorde kortet, men det blev mycket fint. Se bildbevis nedan.

Årets morsdag med sina restriktioner har sina för-och nackdelar. Nackdelen är naturligtvis att man inte kan träffas med släkten annars än via videolänk, men fördelen är att man kan ta de lungt och fira de närmaste mödrarna mera ingående.

Man kan laga god mat, eventuellt slå på stort och duka upp kaffe på balkongen, förutsatt att det inte blåser för hårt eller regnar.

Eller bara vara. Det känns konstigt att säga att man bara ”vill vara”, men det är faktiskt ganska skönt. Vi hade funderat på att åka till en diverse ställen i dag, men de verkar vara populära (när)resmål enligt sociala medier, så vi avvaktar.

Tror att det blir riktigt bra. Glad morsdag till alla mödrar.

Jo just det, bildbeviset. Här är kortet, som ”barnet” pysslade. Mycket fint, om man frågar mej.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *