Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Ledning?

22 jul , 2017, 15.43 Markus

 

Det händer ibland saker som man inte förutsett. Man kan kalla det ledning, nåd, sammanträffande eller tur/otur. Eller bara livets gång.

Igår hände något sådant till mej. Vi befinner oss på Lekholmen, då här är Sommardagar. Jag har en lång tradition av att inte delta i andakter eller andra aktiviteter i kapellet. På kvällen gick jag på andakt, då även barnen gick dit.

Tydligen var det meningen att jag skulle gå, för något intressant hände där. I andakten spelades en sång, där jag kände igen artisten men inte sången. Det visade sig vara en sång som Coldplay gjort till filmen Hunger Games soundtrack och är därmed 4 år gammal.

Till saken hör att jag är ett ganska stort fan av Coldplay och faktiskt rest utomlands enkom för att se dem. Ändå hade jag missat denna sång på något sätt.

Vilken tur att jag gick på andakt, annars hade jag missat låten (som faktiskt i sin enkelhet är ganska fin). Man får kalla det ledning, bönesvar eller god tur.

Själv väljer jag bara att digga sången.

 

 

 

Läs också

En kommentar

  1. Daniela skriver:

    Jag är också på Sommardagar 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *