Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Systrarna

9 maj , 2015, 01.23 Paula

 

Den här dagen blev det sent med min bloggtext. Det beror på mycket annat jobb under veckan att jag lämnade skrivandet till idag. Men att det nu blev såhär riktigt sent på natten beror på roligare saker, jag har nämligen hängt med några vänner ikväll och vi hade nog svårt att avsluta kvällen förrän alla var riktigt trötta.

Jag har lyckan att ha några riktigt goda vänner som är just såna som vänner ska vara: glada när jag är lycklig och upprörda när någon gör mig orätt. Ikväll hade jag lyckan att dela av med mina vänner några väldigt bra nyheter, och en av vännerna blev så glad för mig att hon nästan grät. Sedan fick jag en kram också.

Det är dom människorna, vännerna, som är värda allt. Det finns inget mer fantastiskt än att få känna någon som älskar mig som jag är, och som jag älskar tillbaka. Jag minns ibland en rolig text från Bibeln som är helt konstig i vår tidmen där man ändå kan förstå meningen: Vad det är gott och ljuvligt att bröder är tillsammans! Det är som när den fina oljan på huvudet rinner ner i skägget, i Arons skägg, som faller ner över dräktens linning.

Jag är lycklig över mina systrar som jag kan skratta och gråta med. Det är dom som gör mitt liv så mycket bättre.

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *