Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

en enkel kärlekssång till dig

30 jan , 2015, 09.09 Sofie

 

i love kollektivtrafik

 

Det kanske låter löjligt, för att inte tala om världsligt, men jag är så otroligt tacksam för kollektivtrafiken i den stad jag bor i! Den gör min dag så mycket enklare. Jag är så glad att jag inte är i behov av bil för att ta mig någonstans.

Tanken att tunnelbanan, bussarna, pendeln eller spårvagnarna kan ta mig nästan vart som helst i denna stad gör mig upprymd och lycklig. Det är vardaglig frihet för mig.

 

Läs också

En kommentar

  1. Härligt! Det är en sån där sak man är lite avundsjuk då man bor ute på landet… och får vänta några timmar på nästa buss om man missar en… 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *