Vardagstro och söndagstvivel

Andetag,I nöd och lust

3 x motivation

21 jan , 2015, 22.56 Sofie

 

3xmotivation

Dessa ord har jag tänkt på mycket de senaste dagarna.

Do what makes you happy! / Gör det du blir lycklig av!

The dream comes free, the dedication is expensive. / Drömmen är gratis, men hängivenheten kostar.

It is okay to fail! / Det är okej att misslyckas!

Jag har möjlighet att utöva ett hantverk som jag känner mig otroligt tillfreds med och som mättar min skaparhunger. Något jag vill jobba på för att bli bättre. Men det kommer med ett pris. Det är stundvis väldigt tungt att vilja utvecklas på ett kreativt område, jag jobbar hela tiden mot mitt eget självförtroende. Dessutom kastas jag mellan övertygelsen om att jag är på rätt spår, (det faktum att jag blir en bättre medmänniska då jag får beta av projekt och att jag själv tycker jag faktiskt är jättebra visar på det), och tvivlet, att jag bara håller på med en egoistisk hobby som tar upp alltför mycket av min arbetsföra tid. Jag önskar ofta att jag skulle kunna vara nöjd med att bara jobba i skoaffären och inte vilja rita. Men jag kan inte inte rita, jag blir frustrerad och olycklig ifall jag förnekar det kreativa. Nu är det som det är och jag jonglerar jobb, kreativitet och familj, samt allt det andra som ett liv innehåller, med de timmar som getts mig under ett dygn. Det behövs motivation mellan varven.

Hoppas orden i bokstavsillustrationerna kan ge dig lite luft under vingarna. Vad du än håller på med och vad som än gör dig lycklig!

Sofie

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *