Vardagstro och söndagstvivel

Andetag

Julfrid i det nya livet

26 Dec , 2014, 17.04 Paula

 

Jag skrev för två veckor sedan om hur julfirandet skulle för mig bli annorlunda från hur det har varit i tio år. Nu är det väl dags för en recension?

Det har varit jättebra! Julfriden har infunnits, trots sena kvällar, mycket folk och spring. Det har även funnits så mycket skratt, stjärnhimmel, tända ljus, gott mat, skogspromenader med hundar, hav och bra vänner att det hade inte kunnat vara bättre. Nu infinner jag mig faktiskt i en så fridfull stämning att jag kan tyvärr inte leverera något djupare reflektion den här veckan än såhär. 

Jag hoppas att även du har haft en bra jul. Trots ändrade livssituationer finns det alltid något nytt bakom hörnet. Ta vara på det och tillåt dig själv vara lycklig!

jul

julklappfamnen

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *