Vardagstro och söndagstvivel

Adventskalender,Andetag

Julstress – nya perspektiv

18 Dec , 2014, 00.44 Sofie

 

 

julstressIdag var jag tvungen att gå långsammare och tänka på andningen. Det kändes konstigt i bröstet och magen knep. Jag jobbar i skobutik och rean ska förberedas och kunderna är, även de, julstressade. Nu har jag en lugnare kväll och hinner läsa följande, ett för mig nytt perspektiv på julstress:

”Med en dryg vecka kvar till julafton är det många som stressar med maxpuls för att hinna med alla bestyr. Det leder till att en hel del bilägare glömmer bort var de parkerade sin bil och enligt försäkringsbolaget If är var femte stöldanmäld bil i december i själva verket bortglömd – inte stulen.”*

Jag tycker detta är lite underhållande. Har nån varit med om detta?

*Saxat från Auto Motor & Sport.

Sofie

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *