Vardagstro och söndagstvivel

Okategoriserade

Releasefest för bloggen

21 apr , 2013, 13.10 Jessica

 

”Vart är jag riktigt på väg?” grubblade en av gästerna när hon redan strykit på mascaran och nigit god eftermiddag till busschauffören. ”Vi ska alltså fira att att de startat en blogg?!”. Jomen såklart, nickade vi festvärdar! Kommer man från flummigt prat till registrera blogg ska det självklart skålas i pastellfärgade donitser!

Festfina.

Även liten är nyfiken på bloggen…

Daniel i typisk kyrk-pose.

Pratar blogg och presenterar bloggarna…

som Mathias…

Nina, Mårten och liten…

jag och Joanna.

Sen blev det sång och piano.

Tackar och niger till Arkadia International Bookshop, för utrymme och trevlighet!

Foto: Joanna Lindén-Montes

 

Läs också

En kommentar

  1. Tina Paul skriver:

    Jag såg artickeln iHBL (6.5.13) Det är ett fint steg ni har tagit. Jag förstår att det är riktat till ungdomar men jag, 75 år just och mamma till två söner och 7 barnbarn, rör mej i olika åldersgrupper Jag kommer nog att titta på era sidor alltid då och då.

    Hälsningar
    Tina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *